musikformidlingknap01
Index
Folk

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2016

Gary Snider

GARY SNIDER

En soloaften med Gary Snider er ensbetydende med en aften med et opmærksomt og medlevende publikum. Som musiker har han evnen til at få publikum til at svinge med på stemningen i musikken, hvad enten det er stille, smukke ballader eller fængende rock'n'roll. Gary's evner til at spille og formidle oser langt væk af kærlighed til musikken og publikum. Det er en sjælden, ærlig begejstring, der lyser ud af Snider på en scene; det kommer fra hjertet.

Gary Snider

Publikum kan glæde sig til at høre Snider præsentere sin solo-LP. Den indeholder en række nye sange, som hovedsageligt beskæftiger sig med netop hjertets anliggender og lykke. Som en anmelder skrev: Udgivelsen er positiv og livsbekræftende og vinder ved flere gennemhøringer. Selv om forventningerne gik i retning af eksperimental instrumentalnumre, er dette produkt et smukt og varieret billede af personen Gary Snider.


Gamle fans behøver dog ikke at frygte at Snider har brændt en masse broer bag sig. Bevaret er stadig et udsøgt udsnit af Gary's favoritter: Why Worry, Don't Worry Be Happy, Stairway To Heaven, All You Need Is Love, Psycho Killer, Heart Of Gold og selvfølgelig enkelte Tøbrud-numre.


Discografi :

1972 Stringband, "Canadian Sunset"  NICK 1
1980 Tøbrud, "Tøbrud" Xenia XenLP 6
1981 Tøbrud, "Stormsvalen"  Xenia XenLP 11
1983 Helge Engelbrecht, "Godtfolk"  EMI 1395.161
1984 Tøbrud, "Rungholt 2" Xenia XenLP 14
1987 Tøbrud, "Musik fra lavlandet"  MdLP 6282
1987 Thomas Kjellerup, "Nu kommer dagen stille" RUMC 4004
1988 Jens Bendix, "Tegnet"  REFLEX 1004
1988 Christian Alvad, "Tatjana" MdLP 6303
1988 Uno Mundo, "Let's go to Carneval"  REES 2003
1989 Thomas Kjellrup, "En sang alene" RULP 7007
1989 Christian Alvad, "Heart ware"
1990 Gary Snider Group, RIGHT LP 012
1992 Live Lagkage
1994 Sleeping Gypsy
1998 Piece of Cake
2000 Taste of Snider

garysnidertastecd
garysnidergypsycd
garysnidergroupcd
CD cover

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63