Hans Magnussen
musikformidlingknap01
Index HANS MAGNUSSEN
Folk

HANS MAGNUSSEN
En meget alsidig sanger som har sunget i mange forskellige sammenhænge, været sanger og musiker i danseorkestre, og optrådt solo i shows og cabaréter,  med et bredt spektrum og et omfattende repertoire, fra klassiske musikstykker, over evergreens og musicalmusik  til viser og sange,  - som gennem mange år har haft engagementer  i Danmark,Tyskland, Norge, Sverige, England og U.S.A.
Til sit eget guitar akkompagnement synger Hans Magnussen  enten  et program udelukkende med danske og nordiske viser og sange, eller med et mere blandet program, hvori også indgår engelske og amerikanske sange,  og han kan engageres til optræden på restaurant og café, og/eller som et underholdende musikalsk indslag til enhver type fest, private som firmafester.
F.eks. kunne sølvbrudgommen  hyre en sanger til at synge den serenade som han aldrig selv fik sunget.

I almindelighed er mikrofon og forstærker unødvendigt,  - Hans Magnussen optræder i reglen akustisk ( eller med et moderne udtryk: "unplugged").

Af repertoiret kan fremhæves:
Viser af Halfdan Rasmussen, Piet Hein, Birger Sjöberg og Evert Taube, og sange af bl.a. Carl Nielsen, N.W.Gade o.m.a.. Desuden Engelske, tyske og amerikanske sange.

Hans Magnussen kan også engageres med en pianist, til mere koncertant indslag med kendte klassiske toner og sange fra musicals.
Samt  i  sit samarbejde med tenoren Kristian Zeppelin i duoen "BelCanto"  hvor repertoiret er bredt og alsidigt med  spændende og utraditionelle tostemmige arrangementer i forskellige genrer.

Hvad enten Hans Magnussen  engageres alene, med pianist eller sammen med Kristan Zeppelin, er der sikret et musikalsk indslag af en meget høj international standard, og et alsidigt repertoire som vil falde i næsten enhvers smag.

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2017

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63