musikformidlingknap01
Index
Folk

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2017

Lars Lilholt
Lilholt Logo

LARS LILHOLT BAND har, siden starten af 80'erne, haft sin helt egen stil - uden hensyn til hvad der skete omkring dem - en stil, hvor der er atmosfære og nærhed til publikum.

LARS LILHOLT er den største historiefortæller, der optræder på landets scener. Han har igennem årene brugt temaer fra Danmarks historie, han bruger beretninger fra hans egen opvækst men samtidig har han også formået at skrive sange, hvor almindelige mennesker kan genkende sig selv.

Stilen har ligeså stille gjort LARS LILHOLT BAND til landets mest populære live-band, hvilket ses af de mange koncerter der afvikles i løbet af året.

LARS LILHOLT BAND er ikke kun et live-band, det er lykkes for dem at overføre koncerternes atmosfære til CD'erne. Resultatet ses af salgstallene for de seneste udgivelser. For 3 år siden udkom CD'en "Kong Pukkelrygs Land", der siden er solgt i mere end 100.000 eksemplarer, og den seneste udgivelse "Masai" er godt på vej til samme salg.

Lilholt band

LARS LILHOLT
TINE LILHOLT
KRISTIAN LILHOLT
TOM BILDE
KLAUS THRANE
GERT VINCENT

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63