musikformidlingknap01
Index
Folk

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2017

PULS
PULS logo
PULS
Puls CD
Fl_uk

In English

Ny FOLKEMUSIKGRUPPE SOM KAN FÅ SALEN TIL AT KOGE !

PULS er: Carl Erik Lundgaard: diatonisk & kromatisk harmonika
Flemming Quist Møller: trommer & percussion
Harald Haugaard: violin
Mads Riishede: kontrabas

Ny CD: “Puls” CEMCD0698 - release november 1998

PULS vil: tilbyde spillestederne/festivaler mulighed for at booke sig ind på 1999-sæsonen fra nu af

PULS er: virtuositet og fantasi  rødder tilbage og følehorn frem  lang erfaring og nyt brus

Flemming Quist Møller og Carl Erik Lundgaard har i mange år været to af folkemusikkens markante skikkelser. Siden starten af halvfjerserne har de snuset forsigtigt til hinanden. I 1994 blev det til et kort og intenst samarbejde i Danish Dia Delight. Herefter fortsatte et duosamarbejde med små turneer i Danmark og på Island. En kraftig opfordring til at give sig i kast med en CD udgivelse fik duoen til at kigge rundt efter inspirerende forstærkning. En på folkemusikscenen ganske ny, men yderst markant skikkelse, bed på krogen: violinspilleren Harald Haugaard og senere fulgte bassisten Mads Riishede. En ny intens dansk folkemusikgruppe har her set dagens lys.

De fire musikere i Puls er kendt for både ensemble og solistmæssige kvaliteter og det vil komme til at præge musikken. Det virtuose, det fantasifulde, det fandenivoldske, det smukke, det legende, det improvisatoriske vil blive flettet sammen i en pulserende form for dansk folkemusik. PULS vil i efteråret 1998 tage på turne i Danmark, og sigter iøvrigt på udlandsturneer senere.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63