musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Ballon Mike

Ballon Mike elsker balloner og disse spiller en stor rolle i hans show, som både kan ses af børn og voksne.

ballon_mike_09Speciale:  trylleshow med balloner og ballonteater hvor børnene iklædes ballonkostumer og opfører et stykke efter en kendt eventyrfigur (Peter Pan, Pinnochio, Fyrtøjet etc.). Velegnet underholdning til børnefødselsdag, jubilæum mv.

Ballon Mikes underholdning er set til adskillige fødselsdage for børn og voksne, som genkender ham hvor han kommer frem, ligesom han har et par optrædender på landsdækkende tv bag sig.

Deltager hvert år på flere seminarer for klovne i bl.a. Tyskland, hvor han er blevet undervist, men også har undervist andre voksne i ballonkunsten.

Fremtoningen i mit klovnekostume, med rød næse og dragter syet i palietstof, vækker jubel hos både børn som voksne. Jeg er meget opmærksom på at min optræden står for kvalitet samt at helst alle får en sjov oplevelse.

Ballon Mike tilpasser sig hver enkelt opgave. Jeg går rundt til dit arrangement og laver ballonfigurer til alle børnene, gerne efter tema som tropefest, sørøvere, blomsterdag mv).

Kan tilpasses "åbent hus", firmafester, fødselsdage, børnehaver og meget andet.
Vi ses!

ballonmikepic03small ballonmikepic05small ballonmikepic07small ballonmikepic02small

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63