Bølle Bob Show
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

boelle_bob_2007Efter stor succés i 2006 fortsatte Bølle-Bob Show med en stor vinterferieturné fra den 12. - 25. februar 2007 rundt i hele Danmark med en helt ny koncert version og et forrygende danseshow. De 6 unge fra 12 til 15 år har udvidet showet med flere af de populære Bølle-Bob sange i forhold til sidste år, der sluttede med en optræden ved Mini Zulu Rock koncerten i Parken for mere end 20.000 publikummer.

Bølle-Bob sangene blev oprindeligt skrevet i slutningen af 70'erne af Gunnar Geertsen, der skrev sangene til sit skolekor i Hornum, da han som skolelærer ønskede at kommunikere ungdommens emner på en mere nutidig måde.

Sangene blev dengang en landeplage - og de fleste kan i dag stadig synge med på "Han er grov - han er sjov.." - "Lillebror, Lillebror, nej hvor er jeg træt af dig.." - "Vi er ikke rigtig voksne - Vi er ikke rigtig børn.." osv.

Først blev Bølle-Bob en stor plade succes med mere end en halv million solgte eksemplarer; siden blev sangene i midten af halvfemserne overført til teatret og i 1998 blev en længe ventet filmatisering af Bølle-Bob udsendt på video og senere DVD. Bølle-Bob Show kom senere med kæmpe-succes, og en hel speciel TV-version på 8 afsnit blev vist på TV2
.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63