Born to be Wild
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

BØRN TO BE WILD
The rockshow
born-to-be-wild-020
 
Et underholdende og rocket show for børn og voksne i alle aldre!

BØRN to be wild - The rockshow er historien om en rocktrio, der i bedste Easy Rider stil kører rundt på trehjulede ROCK-cykler og udbreder kendskabet til rockmusikkens barnlige rockklichéer: Skal man alligevel stemmes hjem, kan man lige så godt gøre det med stil.

BØRN-O-MATEN’s magiske verden præsenteres i det store, forrygende BØRNE-medley bestående af de senere så kendte numre: BØRN In The USA (Springsteen), BØRN To Be Alive (Patric Hernandez), BØRN To Be Wild (Steppenwolf) , BØRNING Down The House (Talking Heads). BØRN To Be My Baby (Bon Jovi) og Beds Are BØRNING (Midnight Oil) og ikke mindst Deep Purple klassikeren BØRN.

Børnene OG de voksne kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges med på den sørgelige Slade-klassisker ”FARFAR (og Musta-far) er væk”, og så bliver der ellers gået til den i en medrivende LUFT-TROMME solo. Med andre ord: Det bliver ikke kedeligt – heller ikke for de voksne.

Bandet består af 3 yderst erfarne rockmusikere med et C.V. så langt som køen til sprit-bolaget i Malmø:

Nils Krøyer: Bass, sang og vitser
Emil Bendixen: Guitar, sang og vrøvl
Mads Hald: Trommer, sang og volapyk

Råk og ru
l

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63