Bubber
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

bubber-20x16

Bubber har lavet TV siden han var 17 år, hvor han startede på Nordisk Film som “stik-i-rend-dreng”. Det er blevet til mange TV-successer lige fra “Bubbers Badekar” og til “Snurre Snups Søndags-klub”.

Samtidig har det voksne publikum også kunnet opleve ham som vært i “Den Store Klassefest”. Jo, her er tale om en alsidig herre som er elsket af børn i alle aldre.
Bubber optræder med et show hvor alt kan ske. Sjove historier og masser skæg og ballade. “Børne stand-up” når det er allerbedst!!

Som konferencier er Bubber meget professionel. Hans drengede facon gør ham populær, men pas på med at undervurdere Bubber ¨C han véd, hvorledes et arrangement afvikles professionelt, og han gør det på en charmerende og morsom måde, så publikum kommer i en god stemning.

Bubber er altid grundig i sin planlægning af arrangementerne, og har styr på alle detaljer. Derfor bliver arrangementerne ¨C hvor Bubber optræder ¨C altid en succes.

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63