Cirkus Mongo
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

cirkusmongo02

”Cirkus Mongos Magiske Menageri” Trifolikom med et udvalg af sine numre, Trif Von Du med devilstik og jonglering og en eller flere af Trifolikoms mange medarbejdere i en forrygende forestilling. Det er lavkomik på højeste gulvplan.

Cirkus Mongo er det ganske lille cirkus med rod i de gamle traditioner. Programmet spænder fra markedsgøgl til enestående artisteri. Forestillingen varer fra 25 – 60 min med 2-8 artister og programmet sammensættes efter ønske og behov. Vi råder over en stald af erfarne såvel som nye artister. Cirkus Mongo optræder overalt året rundt, om sommeren i eget telt, men også i forsamlingshuse, skoler, børnehaver, bingohaller, balsale og svømmehaller.

Få også mere at vide om:

”Georg Gearløs på slap line” en workshop i happenings – din vildeste fantasi omsat til virkelighed.

”Cirkus Sej og Sjov” Undervisning i cirkusartisteri. Opfør jeres helt eget cirkus på en uge.

”Tonny Trifolikoms triplomatiske komfilosofi”, et foredrag om kropssprog og kommunikation.

”Danmarks indre emigranter”, et lyslevende selvportræt. Lysbilleder fra Trifolikoms liv på landevejen sammen med hesten Mongo.

Mongos teltudlejning. Ægte cirkustelte der oser af stemning. De er syet i bomuldslærred i forskellige størrelser.

cirkusmongo01

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63