musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Frank M & Vasen

Frank M & Vasen
(Ny cd: ”I Thorbjørn Egners verden”)

frankm_2006_010
Nu kommer en række helt nye fortolkninger af de klassiske Egner-sange om livet i Kardemomme by, Hakkebakkeskoven og Jenses mund (Karius og Baktus). Foruden de kendte og elskede sange, har Egners børn også givet Frank M tilladelse til at oversætte 5 sange af Egner, som ikke tidligere er udgivet på dansk.

Frank M har allerede markeret sig som en af landets allerstørste indenfor børnemusik med et salg på 15.000 cd’er og næsten 500 koncerter rundt i det ganske land. På den nye cd arbejder han sammen med harmonikaspilleren Poul Vase, som i mere end 10 år var Cæsars faste musikledsager.

På de mindre børnescener spiller ”Frank M & Vasen” som duo, eventuelt medbringende eget anlæg, som kan klare koncerter med 3-400 publikummer. På de større scener bakkes de op af en af musikerne fra cd’en, nemlig percussionisten Frank Thøgersen. Han er vant til at bakke store sangere op, eftersom han i de seneste 10 år har spillet med Bamse (både vennerne og solo).

Et festligt, farverigt og meget visuelt show. Også velegnet til f.eks. forlystelsesparker, hvor publikum kommer fra hele Skandinavien, da Egners sange jo også er kendt i de andre lande.

”Frank M & Vasen” spiller også:
Koncerter med et blandet repertoire af kendte børnesange.
Koncerter med Frank M’s sange fra ”Peddersen og Findus”.
Arrangementer med klassiske sanglege.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63