H.C.Andersen Paraden
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

VELKOMMEN TIL
H.C. ANDERSEN PARADEN

hca_forsidebilled_014
Danmarks nationalt og internationalt prisbelønnede H.C.Andersen Paraden er kunst, kultur og folklore på en gang.

Den anerkendte professionelle profil, den unikke charme, umiddelbare og hjertelige spilleglæde gør det musikalske show til oplagt og eventyrlig underholdning for både danske og udenlandske gæster.

hca_kejseren_010H.C.Andersen Pardens speciale er kongresåbninger, konferencer, festarrangementer og internationale gallamiddage.

15 års erfaring, mere en 4000 forestillinger overalt i verden og et overbevisende sikkert niveau på dansk, engelsk eller tysk har gjort H.C.Andersen paraden til en af de største succeser i folkelig kvalitetsunderholdning i mange år – et eventyr helt uden sidestykke i det hele kongerige.

hca_bagside_010Den lille musikalske forestilling (varighed 10 - 45 minutter efter ønske) præsentere 20 populære eventyrfigurer i alle aldre i originale kostumer - og folder sig ud som et glansbillede af H.C. Andersens verden. Iørefaldende sange (The Ugly Ducling, Thumbelina), Wonderful Copenhagen og mange flere), festlige uddrag ad de mest kendte eventyr samt skuespilleren og entertaineren Torben Iversen, der som digteren kæder sammen med anekdoter og aktuelle indfald.

Eventyrfigurerne kan ligeledes tage imod gæsterne på trappen (hvor den lille standhaftige trommesoldat giver salut med på vejen) eller pludselig dukke op og smilende på rundt blandt gæsterne under velkomstdrinken. Udenlandske gæster vil fryde sig over et foto af og sammen med Prinsessen på ærten. Det farvestrålende show vil uden tvivl være et "higlight" i Danmarksbesøget. 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63