Helle for Mig
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

hellemark08Helle for Mig

Der var engang en pige, der hed Helle og en dreng, der hed Mark. De havde valgt aldrig at blive voksne. Men der manglede noget for at det kunne være rigtig sjovt at blive ved med at være barn.


En rigtig god børneplade.


Så de besluttede sig for at skrive en masse sange, som Helle kunne synge. Da Mark blev stor nok, lærte han at spille guitar, og så kunne de spille og synge sammen. Det blev til 12 rigtig gode børnesange, som de voksne også kunne holde ud at høre på igen og igen og igen….

Musikken spreder sig over flere forskellige genrer og det gør sammensætningen af de 12 numre meget alsidig at lytte til. Teksterne er inspireret af børns pudsige, umiddelbare tankegang og sjove misforståelser af ord. Det er primært for børn, men bestemt også for de voksne. Om ikke andet kan dem, der har valgt at blive voksne, se verden med børnenes øjne – blot for en stund.

hellemark01Musikken præsenteres som en koncert henvendt til børn og deres forældre. Mellem sangene er vi i dialog med børnene og fortæller små historier om sangenes indhold.

Ideen er at give børnene og forældrene en fælles oplevelse af musik og leg.
Vi skal danse, vi skal synge, vi skal klappe, vi skal gynge…

Alt sammen i takt til musikken.

Helle for ”Helle for Mig”

Orkestret er:
Sang/Helle Børgesen
Guitar & Kor/Mark Johnsen
Keyboard/Torben Puggaard
Bas/Mikkel Risum
Trommer/Tue Westfall

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63