Jesper Grønkjær
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Netop hjemvendt fra turné i New York, Texas, Den Dominikanske Republik og på Cuba, er Jesper Grønkær klar til at vise et show, hvor børnene skiftevis er musestille og højlydt skriger af grin.


youtube_logo02

Se Jesper Grønkjær på Youtube

Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo.
30-40 hæsblæsende minutter, som kombinerer trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr  samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin.

jesper_groenkjaer_boernshow04_02010 

Publikum i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af øjerne, når Jesper vender op og ned på hvad der normalt kan lade sig gøre.

Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

Men over 220 forestillinger årligt er Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der levere et professionelt show der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små.

Trylleshowet kan kombineres med 
safarimanden og/eller stylteklovnen

jesper_groenkjaer_boernshow01_02010 

De senere år har Jesper rejst og optrådt i store dele af verden, hvor hans ekspeditioner til primitive folkeslag har vakt stor interesse i medierne. Foruden tryllerejserne til Sydeuropa, det tidligere østeuropa, Hollywood m.m. har DR, TV2, TV3, samt en række mindre tv-stationer berettet om ekspeditionerne, der bl.a. er gået til massai-krigerne og AIDS-hospitaler i Afrika, Børnefængsler i østeuropa, Bygder på den grønlandske sydspids og på den grønlandske indlandsis, på tømmerflåde ned af Amazonas-floden i Sydamerika, gennem Andesbjergene for at nå frem til Perus inka-efterkommere, samt hos klodens sidste rester af ægte kannibalstammer i Irian Jaya i Sydøst Asien.

Tidligere på året var Jesper Grønkjær på en rundrejse, hvor han optrådte som drag queen i New York, med et cowboy-show for de ægte cowboys på saloons i Texas, blandt narkopusher og gadeludere i Den Dominikanske Republik, og endelig på Cuba, hvor han blev arresteret af Fidel Castros kommunistiske styrker.

Nu er han atter i Danmark og er klar til at lave sjov og spas. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper går på scenen er det REN MAGI...

  jesper_groenkjaer_boernshow02_02010

jesper_groenkjaer_boernshow03_02010 


Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63