Klovnen Don Carlos
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Klovnen Don Carlos repræsenterer den klassiske klovnetradition. Det er vildt morsomt parodikunst  fyldt med ide og pointe, og når det som her serveres med professionalisme og charme, ja så ruller latteren.

don carlos

Klovnen Don Carlos - hvis rigtige navn er Mogens Koelmeyer, -startede
som elev på Thèâtre de L`Àrbres mimeskole i Paris i 1982. Siden da har han i mange år været fast ansat som klovn i Legoland, turneret med Cirkus Mascot og Cirkus Krone, optrådt i T.V., ved byfester, i storcentre og børnehaver over hele landet.

Don Carlos Klovneshow er et show der har hentet sin inspiration fra cirkusverden. Man møder bl.a. Don Carlos som en tryllekunstner, der får sutsko til at svæve, --som en jonglør, der hvirvler rundt med citroner og tallerkner, som ethjulet cykelekspert og musikalsk klovn. Og når han optræder med sin cirkusskole, kan især de yngste blandt tilskuerne glæde sig til måske at blive artist for en dag i Don Carlos festlige Klovneshow.            

don carlos

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63