musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Mister Safari

Mr. Safari Ekspeditionen
- storvildtsjagt

mrsafarikikkert01
Den enfoldige Mr. Safari er på sit livs ekspedition på jagt efter storvildt. Det er endnu ikke lykkedes ham bare at opspore en løve, men han søger optimistisk, hvor end han kommer frem.


Mr. Safari beskrives som sød, sjov og charmerende kikset.

3 x 40 min. som "Walk About", både alene eller på ryggen af Harry Pilot.

Velegnet til storcentre, gågader, markedsdage, festivaler, campingpladser m.m.

Referencer og CV
Referencer:
Skanderborgfestival, Århus Cityforening, Narfestival Århus i sammenarbejde med den Jyske Pigegarde, Horsens gadeteaterfestival, Århus Børneteaterfestival, Storcentre i Slagelse, Næstved, Odder, Århus m.m., Aalborg Gokartcenter, ACS Trælast Kastrup, Kursuscenter Castberggård samt til børnefødselsdage og andre private arrangementer.

Curriculum vitae:
Skuespiller og instruktør. Uddannet på Nordisk Teaterskole. Optrådt med forestillinger og gadeperformance i Portugal, Frankrig, Danmark, Norge og Tyskland.

Skrevet om Mads Nielsen:
Mr. Safari fik skabt kolorit og gav en særdeles god og tillidsfuld stemning i vores cafe under børneteaterfestivalen 2001, både for de helt små og de lidt større.
Jette Sunesen, Kulturhus Århus.

Mads Nielsen har i meget præcise fysiske billeder, skabt den forunderlige figur Mr. Safari som han mestrer i et humoristisk handlingsforløb. Interaktionen med publikum er fin og aldrig anmassende.
Jesper de Neergaard, Kunstnerisk leder på Entré Scenen i Århus.

mrsafari01

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63