Muddi & Salamidrengene
musikformidlingknap01
muddilogo014
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

25 års Jubilæumsturne med de legendariske Muddi og Salamidrengene
 Muddi & Salamidrengene
youtube_logo05

Se mere på Youtube
Muddi og Salamidrengene

NYHED! Tag koncerten med hjem. Muddi og Salamidrengene har med et specielt mixerpult/computer set-up gjort det muligt, at du i hele jubilæumsåret 2015 kan få koncerten med hjem i lommen. Den koncert, du netop har stået og sunget, råbt og hoppet til, kan du lige bagefter gå op til vores lydmand, Rix, og købe på en MUDDI LIVE USB-STICK. Så kan du genhøre din og din families gode koncert oplevelse med Muddi og Salamidrengene, lige når du har lyst.

ENDNU EN NYHED! Single februar 2015. I anledning af Muddi og Salamidrengenes Jubilæumsturne 2015 har de begået et super hit, der sender smilet op til ørerne og tænder ild i danseskoene. Hittet hedder ”Lokumsrullen”. Ja, du hørte rigtigt! ”Lokumsrullen” kan downloades på bl.a. iTunes fra 15. februar 2015.

BUBBER UDTALER:
Muddi og Salamidrengene er et børne- og familieunderholdningsorkester, der altid har ramt mit hjerte fra første gang jeg mødte dem. Vi mødte hinanden i starten af 90èrne i morgen tv på TV 2. Med deres glimt i øjet og iørefaldende musik, der vidste jeg, at det her holder hele vejen. Jeg har nydt hver eneste gang, jeg har haft besøg af dem i mine udsendelser bl.a. Snurre Snups søndagsklub, hvor de altid med deres positive sind har skabt glæde i tv studiet. Jeg har også haft fornøjelsen af at være på Festival op til flere gange med Muddi og drengene, og det er mega fedt at stå på scenen med nogle musikere, der kan deres kram, de styrer for vildt! Jeg siger i den grad tillykke med jeres 25 års jubilæum som Muddi og Salamidrengene, super godt gået. I har min dybeste respekt :-)
- Bubber

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63