Nanna
musikformidlingknap01
nannalogo
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

nanna_himmelimund_08012

Prinsesse Himmel-i-mund er en fortælling for børn i alle aldre. Det er eventyret om Lone fra Tonelund - kaldet Prinsesse Himmel-i-mund - der får stjålet sin mund af en ond troldmand. Men det er også historien om børnene Carl og Louise, der med hjælp fra papegøjen Danny drager ud for at finde munden igen og undervejs oplever mange forunderlige ting ...

Prinsesse Himmel-i-mund er gennemillustreret med Nannas egne tegninger. Bogen indeholder en CD med 12 sange fra eventyret, hvor Rune T. Kidde har sat sit umiskendelige præg på sangteksterne, der alle gengives med becifringer.

"Det er en sprudlende børnebog, med et sprog, der ligger godt i munden for den, der læser op ... Dertil kommer en perlerække af iørefaldende sange ... Med sine festlige illustrationer viser Nanna oven i købet, at hun er kunstner med flere farver på sin palet og i mere end en forstand er et gennemmusikalsk menneske."
- Gaby Jeppesen, Ekstra Bladet

Nanna blev kendt som "Busters mor", da hun skrev musikken og den eventyrlige tekst til titelsangen i Bille Augusts tv-serie Busters verden
Når Nanna laver koncerter for børn har hun med sig:

Regin Fuhlendorff - guitar
Anders Pedersen - papkassetrommer

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63