Nullernix
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

NullerNix i New Orleans
Ny CD og show med
Frk. Legardh & Det grå guldorkester!

nullernix_014

Verdens største Nullermand er tilbage! Eller faktisk er han lige rejst. Han er taget en tur til New Orleans. Ved et uheld bliver han blæst ud i den sumpede Mississipi-flod, hvor en krokodille spiser hans ene ben! Den skulle den aldrig have gjort…

Alt kan ske, når Frk. Legardh og NullerNix er klar med en håndfuld nye sange. Finurlige og til tider frække anekdoter flyder frit fra den grå lever. Det handler om støv og andet småkravl - og om at se verden nedefra. Børnene inddrages til fagter, sang, dans osv. og stilen er atter jazz – i traditionel, swingende forstand – samt blues, bossa, pop, country med mere.

’De fremmødte børn fik et sødt og varmt skud nuller-jazz, da Cathrine Legardh, jazzsangerinde og tidligere skolelærer, udfoldede sig i et spidsfindigt tekst-univers. Der var masser af sjove ord og hun har en dejlig tydelig artikulation – et must, når små og store skal følge med i de meget tekstbårne sange. Det er sikkert svært at spille musik for børn, som de ikke lige kender på forhånd - det er jo ikke just MGP - men Nullerdamen og - mændene på scenen klarede det flot og virkede meget rutinerede udi kunsten at fange de små størrelsers interesse og koncentration.’
       – Mads Pinholt, Aarhus International Jazz Festival 2008

Målgruppe & show
NullerNix er et familieorkester, som i virkeligheden henvender sig til alle – men i særdeleshed børn i alderen 2-10 år + forældre. Koncerten / showet tilpasses publikum og evt. særlige temaer og ønsker. Det varer ca. 50 minutter, hvorefter børnene får muligheden for at trykke Nullermanden i hånden samt få et signeret postkort. Der er dog mulighed for at spille flere sæt afbrudt af en pause men erfaringsmæssigt virker det bedst med eet sæt for børn.

Frk. Legardh & NullerNix
Cathrine Legardh – sang, kazoo mm
Tomas Raae – kontrabas, sav, melodika mm
Brian Mørk Hansen - guitar, banjo mm
Anders Mortensen – klaver mm
Andreas Estrup – trommer mm

kan hyres som trio – kvartet eller kvintet

NullerNix kan også bookes med en særlig grå gæst i form af fx Tom McEwan, Elith ’Nulle’ Nykjær eller Hugo Rasmussen, som i øvrigt medvirker på den nye CD.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63