Palle Pirat Duoshow
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

PALLE PIRAT DUO
Et nyt morsomt, musikalsk og eventyrligt sørøvershow fra Palle Pirat!

pallepirat-duo-20x8

PALLE PIRAT JAGTEN PÅ SØUHYRET

Der er masser af skumsprøjt og saltvand
i Palle Pirats nye musikforestilling.
De to muntre pirater Kaptajn Klap og
Lisbet Syngesild er taget ud på De Syv Have.

Et mystisk søuhyre er observeret på havet, hvor ingen landkrabber tør vove sig ud. Der er udlovet en dusør til de modige, der vil finde det mystiske havmonster.
Kaptajn Klap har straks påtaget sig opgaven og lokket Lisbet Syngesild med på den farlige færd.

Under stor ståhej med musik og ægte sørøversang føres publikum med på missionen. Der bliver danset og sunget og zappet mellem fortid og nutid, new og old school og kaptajnen og syngesilden må igennem mange strabadser.
Finder de to pirater hemmeligheden bag hemmeligheden? Er søuhyret egentligt uhyggeligt eller bare hyggelig? Er piraterne søstærke og kan søuhyrer blive søsyge? Er der nogle, der forstår kaptajnens vandede vittigheder? Bølgerne går højt og mulighederne er mange. Vil kaptajnen beholde dusøren selv? Eller vil syngesilden bruge den på tøj og hårspænder?

En festlig og fornøjelig koncert for hele familien!

Masser af flotte kostumer, seje rekvisitter
og elegante effekter  - og ikke mindst masser af iørefaldende sang og musik fra de muntre pirater.


Danmarks sejeste sørøvershow
Det er igen komponist og tekstforfatter Ulla Rasmussen, der har leveret sange og manuskript til forestillingen ”Jagten på Søuhyret”. Hun kan også opleves på scenen som Kaptajn Klap sammen med Lisbet Frisenette, der blandt alle Palle Pirat fans er kendt som Lisbet Syngesild.

Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild gir børnene et fantastisk show. De forstår at fange ungerne og holde dem fast. De supplerer hinanden og er et godt makkerpar og der er et forrygende samspil mellem den sjove og skøre kaptajn og den søde syngesild.

Palle Pirat er et af landets bedst kendte børneshows og har turneret i over 15 år.
Begejstringen er stor blandt både børn og voksne, når Palle Pirat optræder på koncertsteder, biblioteker, børnehaver, butikscentre, byfester til kulturhuse, kulturdage, kulturnætter, himmelbjerge, havefester, festivals og meget meget mere.

Oven i løjerne spiller og synger de to pirater mange af alle de dejlige sange fra Palle Pirats store sangskat, der omfatter ni CD-udgivelser.
Så der er dømt hit på hit, med tekster der tager udgangspunkt i både børns og voksnes verden. Kort sagt et sejt show for hele familien.


PALLE PIRAT ”Jagten på Søuhyret”
Medvirkende:
Kaptajn Klap: Ulla Rasmussen
Lisbet Syngesild: Lisbet Frisenette
Manuskript og instruktion: Ulla Rasmussen.
Tekst og musik: Ulla Rasmussen.
Konsulent: Niels Jørgensen.
Musikproducer, medkomponist: Nils Harbo.
Varighed: 45 min.  Scenestørrelse minimum (bredde, dybde, højde):  4  x 3,50  x 2 meter
Kontakt Palle Pirat Booking for mere info, pris m.v.


SAGT OM PALLE PIRAT:

”De fornyr sig år efter år og de er nogle af de få i Danmark som laver børnemusik med udgangspunkt i børnenes egen hverdag. Vi havde udsolgt allerede i torsdag og kunne have solgt tre gange så mange billetter. Ja, vil man ha' succes til sit arrangement skal man bare bestille Palle Pirat!”
Bibliotekar Yvonne Larsen, Nysted Bibliotek

”Det var rigtigt godt, har kun fået positiv respons tilbage på dem. De fik både børn og voksne med og var et kæmpe hit, så stort tak til dem.”
Djinnie Olesen, North Media, Søborg

”Det forløb super godt. Vi syntes at det var et rigtig godt show og ungerne grinede i stor stil. Det var en god blanding af teater, sang, sjov og spas. Super godt!!!!  Det kan anbefales.”
Susan Bølle, Dubex A/S

”Børnene havde en skøn dag og jeg som arrangør havde ro i maven over, at tingene blev håndteret professionelt. Udover god underholdning til børnene, var det faktisk også god musik at lytte til for de voksne. Så jeg vil til hver en tid anbefale Palle Pirat."
Vibeke Jansteen, HR Uddannelseskoordinator, Alm. Brand."

”Sjældent har jeg set alle vores børn, som tæller 30 vugge-, 66 børnehave- og 30 skovbørn, så opmærksomme. Alt i alt var det et dejligt, skørt, sjovt og medrivende show, som såvel børn som voksne nød i fulde drag.”
Annette Pultz, Børneinstitutionen Søtorp Rødovre.

”Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild har en evne til at fastholde børn i alle aldre. Børnene bliver inddraget i sangene og i historien der foregår på scenen, og musikken er god og medrivende. En meget positiv oplevelse for børn og deres forældre."
Mette Bang, TopDanmark, Ballerup

”Veloplagte og engagerede skuespillere - herligt at opleve. Et godt show, som vi er fuldt tilfredse med at have booket.”
Vibeke O. Rasmussen, Harboe Bryggeri, Skælskør

”Sejt show i lavede i Vangede. Jeg har sunget jeres sange lige siden, og hængt plakaten op over sengen. Jeg er STOR fan. Er i virkelige ægte pirater?” Hilsen Bertram

”Hej Kaptajn og Syngesild!  Tak for et imponerende show i Galaksen, Værløse. Musik, tekst, historie og performance var helt i top. Vi synger stadig sangene flere timer senere. Vi glæder os til at se jer igen.”
Mange hilsener fra familien i Farum

”Tusind tak for en rigtig god koncert på Ros Torv i Roskilde.
Som sædvanlig var det mormor og mig der var af sted sammen. Mormor hun er helt tosset med jer så vi nyder det. Hun gav mig også den nye cd.”
Kærlig hilsen Sofie

”I er for seje. elsker jeres musik.” Hej fra Asger

”Jeg er vild med jeres gode musik.” Hilsen Celina

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63