musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Peddersen & Findus
frank_m_presenterer_014

peddersen_og_findus_cd_08Selv store statsmænd er gennem tiden sluppet godt af sted med at have et standpunkt til de tog et nyt. Så nu melder jeg mig på den bane. Da jeg får nogle år siden udgav cd’en med mine egne sange om ”Peddersen og Findus”, svor jeg at jeg aldrig ville træde op med de sange i udgaver, hvor jeg lavede singback til de originale indspilninger. Altså sang til en udgave af musikken fra en cd uden sang.

Men dengang vidste jeg jo ikke at jeg pludselig en dag skulle opleve det fantastiske, at DR Oline spiller sangene fra cd’en hver eneste dag, og at en masse børn pludselig kender mine sange. Dertil kommer at albummet har solgt mere end 15.000 eksemplarer.

frank_megabody_foto_08Siden udgivelsen har jeg spillet intime, akustiske solokoncerter med sangene og det har jeg bestemt tænkt mig at fortsætte med. Men jeg oplever også oftere og oftere at få forespørgsler om, at spille større forstærkede koncerter med sangene og det egner de akustiske udgaver sig ikke til.

Så nu tilbyder jeg forstærkede koncerter, hvor jeg stadigvæk fortæller historier om Pedersen & Findus og krydrer med sangene i de elektriske udgaver, som børnene kender fra radioen og cd’en
.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63