RAFFUS
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

raffus_bjelke_02102

raffuskanin_08PROFESSIONEL SOLO KLOVN TIL JERES BØRNEUNDERHOLDNING.

Klovnen, tryllekunstneren og børnerocksangeren RAFFUS er vant til at optræde for børn.

Optræder på både stor og lille scene og kan også levere Walkaround Gorilla med klovn i bur, og Stylteklovn.

Personen Jan Krog Mårtensson, der spiller klovnen Raffus, har været professionel klovn i 19 år.

Har været leder og konferencier (Raffus) på Langelands festivalens børnescene i 12 år.

Er den hvide klovn Alfredo i CIRKUS 3 - kendt fra DR TV. (klovnerne i motorcykel m. sidevogn) Var med i musik teatergruppen IH´ALSÅ der udgav børnepladen "Et hemmeligt sted".

RAFFUS TRYLLEKLOVNEFORESTILLING :
Raffus lægger ud med en festlig velkomst rap i samarbejde med børnene. Publikum er med fra starten. Han tryller og klovner derefter på en original måde. Han er ikke en overlegen, urørlig magiker. Han er en rigtig sjov og hyggelig klovn, der i starten er lidt uheldig - til stor morskab for børnene. Herefter udvikler forestillingen sig til, at der præsenteres elegante professionelle tricks, så publikum forbavses. Flere gange udført med hjælpere fra salen. Raffus synger og spiller også et par gode børnerock sange. Det giver en god afveksling. Forestillingen er med sine forskellige indfaldsvinkler: Musik, klovneri og trylleri en varm, morsom og engagerende oplevelse.        
Varighed: 45 minutter 

raffus_referencer_08ET PAR UDTALELSER :

Bakkens friluftsscene, 8/8 2007
Du overraskede mig meget på scenen. Du lavede ikke det, jeg forventede, og det var positivt. Hvor er det godt, du har sang med. Jeg glæder mig meget til at se dig igen.
Kurt Flemming - Bakkens pjerrot

Raffus i Gudenåhuset, Bjerringbro fredag d. 2. november 2007
Raffus tryllebandt de små med sin charmerende, sjove og lidt kluntede figur og imponerede de mange voksne med professionelt udførte tricks.
Det var en sand fornøjelse at iagttage børnenes entusiastiske medvirken under hele forestillingen – at høre deres bedrevidende kommentarer, når de mente at have gennemskuet tryllenumrene – og derefter være vidne til deres måbende forbavselse og forundring. 
Kommentarer fra forældre efter forestillingen:
”Han var godt nok god” – ”Det var da imponerende” – ”Hold da op, hvor var det godt”.
Og vi er jo i Jylland, så det er virkelig stor ros.J
Et gensyn vil helt sikkert være velkomment og forestillingen anbefales varmt herfra.
Dagny Vistisen  ansat på Bjerringbro Bibliotek & Kulturhus

Aase Krarup Madsen og Henrik Jacobsen - Silkeborg Børnebibliotek efterårsferien 2006:
200 børn kan ikke tage fejl .
I efterårsferien havde vi besøg af klovnen RAFFUS, alias Jan Krog Mårtensson. Han tog alle børnene og også de voksne med storm. Alle var med lige fra opvarmningen af lufferne (hænderne), til tryllerierne og nogle måtte ind imellem op at stå for at styre begejstringen. Showet blev krydret med sange fra IH´ALSÅ Lp’en ”Et hemmeligt sted”.                                                                                           Vi kan varmt anbefale showet, en kæmpe succes.

SOPHIENHOLM (Lyngby Taarbæk) d. 9. juli 2006
Vi havde den store fornøjelse at se Raffus for fuld udblæsning på en dejlig sommersøndag på Sophienholm 9. juli 2006 (udendørs forestilling).  Raffus havde fra første færd sit publikum i sin hule hånd, og ikke mindst de yngste (forestillingen går fra 3-9 år) var som tryllebundne hele forestillingen, som varede det meste af en time. Der var smæk for skillingen til sidste minut med klovnerier, sang, dans, tryllenumre og skæg og ballade. Raffus er en klovn, som forstår at komme ud over rampen og spille både for og med sit publikum. Vi havde det sjovt, og det havde han tydeligvis også. Kort sagt: en fornøjelig eftermiddag – kan klart anbefales.
Rie Clemmensen, Børnebibliotekar i Lyngby

Forestillingen i Korsør onsdag d. 17. oktober 2006:
 ……og det jeg som arrangør af børneforestillinger gennem 31 år var mest imponeret over, var den gode kontakt og det samspil, der var mellem Jan Mårtensson og ungerne.
Alt i alt fik biblioteket fornøjelse af et professionelt og velgennemført arrangement, som  jeg kun kan anbefale på det varmeste.
 Arne Larsen / Korsør bibliotek

raffus_gudenaahuset_012

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63