musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

RUMLERIM

RUMLERIM
rumlerim_foto_020
RUMLERIM spiller musik for børn fra 3 til 85 år.

RUMLERIM består af musikerne:
Jan Irhøj, guitar og sang.
Anders Bøgelund, guitar, keyboard og sang.
Jesper Falkensteen, percussion og bas

rumlerim_silhuet_010.RUMLERIM spiller musik for børn og voksne, der ikke har glemt at være børn.
Orkestret synger naturligvis på dansk og materialet er originalkomponerede børnesange med vitaminer til både hovede og ben.

RUMLERIM er rytmisk musik med tekster om børneemner som trafik, leg, motion, mad, slik, venner og eventyr....blandt andet.

Trioen RUMLERIM, Anders Bøgelund, Jesper Falkensteen og Jan Irhøj har længe haft lyst til at give nogle børn og deres familier et par kuldegysninger. Det gør de på den helt nye CD; GYS & GRU og andre forfærdelige sange.

RUMLERIM spiller musik for børn og voksne, der ikke har glemt at være børn.
Orkestret synger naturligvis på dansk og materialet er originalkomponerede børnesange med vitaminer til både hovede og ben.

RUMLERIM er rytmisk musik med tekster om børneemner som trafik, leg, motion, mad, slik, venner, gys, gru og eventyr....blandt andet.
rumlerim_gys_08
RUMLERIMS helt nye CD hedder "GYS, GRU og andre afskyelige sange".

Orkesteret har tidligere udsendt CD’erne "DYT, BÅT & KLINGKLANG" samt ”LEG” og er også aktuelle på ”Rådet For Sikker Trafik”s CD udgivelser i Børnenes Trafikklub, “SPLIT I BØRNEHAVE”, ”SPLIT OG KROGH”, ”SLIP DYRENE FRI” og ”BØRNENES TRAFIKKLUB GREATEST HITS”

Sangene herfra er skrevet af Jan Irhøj, som har leveret sange til Børnenes Trafikklub gennem 25 år, bl.a. Max & Antonette og Ole & Melanie, udgivelser som er kendt af rigtig mange børn og forældre.

rumlerim_cd_07
Orkesteret har tidligere udsendt CD’en ”LEG”

Sangene herfra er skrevet af Jan Irhøj, som også tidligere har leveret sange til Børnenes Trafikklub; Max & Antonette og Ole & Melanie, udgivelser som er kendt af rigtig mange børn og forældre.

RUMLERIM er bl.a. med på følgende udgivelser:
VoXeVærk, Juleskiven, Doktor Lyd, Split i børnehave, Split og Krogh, Karamba Lemamba, Rumlerim for rollinger, Børnenes Trafikklub Greatest Hits, Vild med Børnedans, ZOO 150 år: ”BRØL”.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63