Rytme Rita
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Rytme Rita

Rytme Rita og Universet

Showet
Rytme Rita optræder på skoler, ved familiefester, fritidshjem, musikhuse, børnehaver, foreninger og på festivaller. m.m.
Vi spiller sange fra vores kommende CD og lægger vægt på puplikums deltagelse med sang, dans og klap. Vi synger og snakker bl.a. om rummet, så der er lagt op til ca. en times fantasirejse i stjernernes univers. Musikken hånteres af "Tangent Orla" og hans computerstyrede keyboard. - Iørefaldende melodier og ord serveret med de hotteste danserytmer !!!

Rytme Rita
Har boet på Tante Andantes loft i et gammelt skab. Hun er i familie med den lille drillefaun og stammer fra planeten Venus. For mange år siden kom hun til jorden. Hun er nysgerrig og interesseret i alle planeterne og drømmer om at rejse i rummet med store rumskibe, og så er hun helt vild med rytmer og musik. Får hun en rytmekiks, kan hun overhovedet ikke lade være med at danse og synge. Her på jorden har hun mødt "Tangent Orla" - en mærkelig lille mand, der trykker på knapper og tangenter. Tilsammen laver de en slags lyde der her på jorden bliver kaldt moderne pop.

Pia Larsen - Personen bag "Rytme Rita":
Sanger og sangskriver gennem 10 år. Har sunget med adskillige  bands og er siden blevet fast medlem af Etta Camerons " Voices Of Joy".

Har en dramapædagogosk uddannelse fra Peter Sabroe Seminariet, og laver også kurser, workshops og iscenesættelser i forbindelse med musik og teaterprojekter.

I 1999 blev grundstenene lagt til "Spacebandet" - "Rytme Rita og Tangent Orla" der laver koncerter for hele familien, men også kan samle hele bandet alt efter behov.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63