Sebastian Klein og Chapper
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

sebastian_chapper_cirkus_05Nu har Sebastian Klein og Chapper endelig forenet kræfterne i deres "Sygeligt Seje Cirkusshow"!

Sebastian og Chapper er kendte navne i enhver børnefamilie. Igennem en årrække har de hver især leveret nogle af de bedste tv-programmer for børn.

De to musikalske ungersvende leverer en forrygende forestilling og beviser igennem hele showet, at de udgør den absolutte elite indenfor børneunderholdningens svære kunst.

Showet er intet mindre end et mesterværk indenfor dansk børne/familieunderholdning. Både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin, når de to herrer går i gang med deres fabelagtige blanding af musik, dans, trylleri og komik.
sebastian_chapper_06
Chapper tryllebinder alle børn med sin sublime beatbox-skole og Sebastian sørger med forbilledligt overblik for, at intet er overladt til tilfældighederne, når kombinationen af børn, komik og levende dyr på charmerende vis "løber løbsk".

Der er med andre ord garanti for fantastisk underholdning og ømme lattermuskler i Sebastian og Chappers sygeligt seje cirkus show!!

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63