Svøbsk
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Svøbsk - Forførende folkemusik

svoebsk_marken_020

Svøbsk spiller en af Danmarks mest spillede familie/børnekoncert. På fjerde år er de udvalgt til at spille skole- og familiekoncerter under Levende Musik i Skolen.

Svøbsk er en tæt sammenspillet dansk folkemusik gruppe, hvor de fire musikere supplerer hinanden på sublim vis. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl. Publikum bliver hvirvlet igennem en koncert med folkemusik, historier, dans, sange, rytmer - og vil selvfølgelig også selv komme til at danse undervejs. Indenfor folkemusikken er ’Svøbsk’ også navnet på en melodi- og dansetype, hvor man snurrer rundt og rundt - svøbt i en tæt omfavnelse, indtil man bliver helt ..nåja…. svøbsk !

Koncerten varer tre kvarter og er velegnet for indskolings børn til og med 6 kl. eller som en familiekoncert, hvor hele familien kan få en skøn oplevelse sammen.

"Det tog ikke mange minutter før børnene følte sig trygge med Svøbsk. Der blev lyttet intenst til musikken og de historier, der var knyttet til..... Børnene kom tættere og tættere på scenen og musikerne." Jydske Vestkysten, Bert Schultz, Marts 2009

“Skanderborg Rådhus’ konferencesal blev omdannet til et sandt festfyrværkeri af syngende og dansende børn, da Svøbsk åbnede festivalen. Trioen fik børnene med fra første strofe ….” Rootzone Per Dyrholm, okt. 2010

svoebsk_kvartet_020

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63