Tigermand
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

tigermand
tigermand

Netop hjemvendt fra junglen er den globale globetrotter Paniske Poulsgaard parat til at præsentere sit seneste fund: Tigermand.

Tigermand er et interessant og vildt fænomen. Ingen videnskabsmand har endnu kunnet afgøre, om Tigermand er menneske eller dyr - men det er sikkert og vist: Er han dyr, har han mange menneskelige egenskaber - og er han menneske, skinner vilddyret tydeligt igennem.

Det var meningen, at man kunne opleve Paniske Poulsgaard få Tigermand til at udføre sine tricks, men desværre er Tigermand brudt ud af sit flugtsikre bur - og nu er han sidst set rende rundt og drille børn og andet godtfolk. Han er ganske vist forholdsvis ufarlig, men politiet og Poulsgaard advarer om at udvise stor forsigtighed, da Tigermand er fuld af fiduser - og så har han sure tæer.

tigermandPaniske Poulsgaard har indkaldt sin tro væbner og stifinder fra de glade jungledage - vegetarkannibalhøvdingen Bingo Bongo, der vil hjælpe med indfangningen af Tigermand. Hvis det lykkedes, vil man kunne opleve gøglertrioen, hvor Paniske Poulsgaard og Tigermand optræder med musikalsk ledsagelse af Bingo Bongo.

Her er i sandhed tale om en gal gøglerforestilling for hele familien.
Mest for børn, men voksne bliver også bidt af Tigermand.

tigermand
Pressen skrev:
"Tigermand skabte kaos"  - JydskeVestkysten 1999
"Det er dog utroligt"  - Varde Ugeavis 2000
"Tigermanden er stjernen over alle stjerner" - Varde Ugeavis 2001
"Tigermanden løste opgaven til rent 13 tal" - JydskeVestkysten 2001
"Albinovegetarkannibalhøvdingen" -  JP Århus

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63