musikformidlingknap01
Index
Foredrag
Jesper Bank

TeamBuilding
- med Jesper Bank

Udvikling af effektive teams med dansk sejlsports største navn:

Ol-guldvinder og America´s Cup skipper, Jesper Bank.

jesper bank

Med udgangspunkt i sin store erfaring med at skabe velfungerende og succesfulde teams, giver Jesper bank dig og dine kolleger en uforglemmelig oplevelse, der dels giver stof til eftertanke i form af teambuilding teori, dels giver mulighed for at udfordre Jeres team i kamp med havet i Danmarks tredje største kapsejladsbåd.

Dagen indledes af et foredrag, hvori Jesper Bank fortæller om sine oplevelser som sejler og forretningsmand. Når Jesper har afsluttet sit foredrag er det deltagernes tur til selv at prøve kræfter med havet og en rigtig kapsejler. Med hjælp fra bådens 3 faste gaster skal teamet nemlig selv sejle båden – med alt hvad det indebærer af frisk luft, saltvand, teamwork og hårdt arbejde.

Der vil i lighed med America´s Cup blive sejlet på forudbestemt bane – og teamets indsats og samarbejde vil løbende blive evalueret.

Jesper Bank og Sailing 4 Denmark tilbyder derudover bl.a. også deltagelse i store kapsejladser i hele Nordeuropa. Under kapsejladsen kan båden, udover den faste besætning, medtage op til 8 VIP passagerer, som på allernærmeste hold vil opleve konkurrencesejlsport på topplan.

Lad dine ansatte eller forretningsforbindelser få en uforglemmelig oplevelse, der kan indeholde alt lige fra den lette brise og så brølet og vildskaben, når man surfer af sted med 25 knob og bølgerne hamrer hen over dækket med 50 km/t. En oplevelse man også husker om 20 år.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63