musikformidlingknap01
Index
Foredrag
Thorkild Thyrring

Thorkild Thyrring

Thorkild Thyrring

I Danmark har vi en verdensberømt sportsmand, Thorkild Thyrring. Han står ofte på sejrsskamlen i både ind- og udland. 3 europamesterskaber, 1 verdensmesterskab, regerende engelsk mester og ikke mindre end 227 internationale racerløb, er det blevet til.

Speed, Quality and Efficiency.
er blot nogle af de ultimative krav, der stilles til os i hverdagen. Hvordan er det muligt år ud og år ind, at holde sig topmotiveret, og hvilke forskelle og ligheder er der i erhverslivet og i den topprofessionelle sportsverden, hvor kun en ting tæller. Vind eller forsvind! Spørgsmålet henvender sig til alle nuværende og kommende ledere og mellemledere.

Viljen til at ville.
Resultaterne når han gennem en klar målsætning og en konstant motivation. Han lever i en verden hvor de 3 vigtigste regler er: Sørg for dig selv, sørg for dig selv og sørg for dig selv. Han skærer igennem smålighed og snævertsyn og fortæller spændende og inciterende, om viljen til at VILLE, og om resultaterne. Også på det personige plan.

Vind eller forsvind.
Dette talkshow henvender sig til alle mellemledere og ledere i erhvervslivet. Under mottoet "Vind eller forsvind" fortæller Thorkild Thyrring engageret om, hvordan det kan lykkes at holde sig topmotiveret i sit daglige arbejde år efter år.

Ud over at give sit eget bud på, hvordan man overfører den ekstreme koncentration og motivation, som er et must i den resultatskrævende sportsverden, til erhvervslivet, krydrer Thorkild Thyrring sit unikke talkshow med anekdoter fra sit hurtige liv, helt ud på kanten af det mulige. Han gør op med fordomme og myter og bringer tilhøreren ind i en verden som ellers ikke er tilgængelig for offentligheden. Helt ind bag facaden i en verden, hvor evnen til lynhurtigt at opfatte og nøgternt bedømme ekstreme situationer er et ufravigeligt krav. Ting som i den grad her i 90'erne har direkte lighedstegn til erhvervslivet.

Psyken, viljen og koncentrationen.
Thorkild Thyrring kan og vil ikke pakkes ind i vat, og han har lært sig selv ikke at ligge under for de ekstremt åbentlyse jantelovs begreber, som stortrives overalt i såvel sportsverdenen og erhvervslivet. Hans karriere er et tydeligt bevis på, at evnen til at sætte sig ud over disse hæmmende bånd giver en øget koncentration, motivation og arbejdsglæde i hverdagen.

Et talkshow du bliver inspireret af.
Hvis du vil have det optimale ud af dine medarbejdere og samtidigt give dem en enestående og inspirerende oplevelse, så ring og hør nærmere. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at der ikke er meget plads i Thorkild Thyrrings kalender.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63