musikformidlingknap01
Index
Foredrag
Troels Kløvedal

Troels Kløvedal

Troels Kløvedal

Har siden 1978 skrevet en række bøger fra sine rejser samt erindringsbogen fra 1994 Den tynde hud. Seneste bog Afrodites smil (1996).

Lysbilledforedrag:
Sydhavets syv søjler
 -
en sørejse mellem Cocos-øen, Galapagos, Påskeøen, Pitcairn Island, Gambier Island, Tuamotu Atollerne og Tahiti. Troels Kløvedal fortæller levende om sine godt 30 år ombord på Nordkaperen og om de forskellige kulturer og religioner han besøger, der hvor havet og himlen hører op og landet begynder. Der berøres emner omkring oceanografi, nautisk meteorologi, hydrografi; alt det der skal til for at føre et gammelt sejlskib sikkert over oceanerne. om kammeratskabet og om problemerne ved at leve så tæt sammen. Om at drømme er et godt afsæt for handling, og om det vigtige i at have vidner til sit liv. Kløvedal trækker linierne op omkring sit forfatterskab, men foretrækker at lægge hovedvægten af foredraget omkring sin sidste oceansejlads, der i øjeblikket foregår blandt isolerede øer i det sydlige Stillehav. Kløvedal har netop afsluttet 5 TV-programmer til DR, som vil blive sendt i 1999.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63