Baumgartner Brødrene

Baumgartner Brødrene
 
baumgarden-web-20x10
 
youtube_logo09

Se og hør på YouTube

Alting har forandret sig

De to tvillinger Jakob og Josef Baumgartner har spillet sammen, siden de var store nok til henholdsvis at bestige en klaverbænk og slynge en guitarrem om halsen. Af samme grund formår de at præstere et unikt sammenspil med en intens nerve, når de optræder live.
 
Baumgartner Brødrene debuterede med orkestret Popfilter i 2002. Popfilter blev skudt afsted af DR´s Karrierekanon. Her radiohittede de med sangen ”Vinde Mit Hjerte”. Popfilter udgav opfølgeren ”Uden filter” i 2007. ”Uden filter” fik også megen radio airplay og blev ugens album på P4.

Baumgartner har for nylig udsendt singlen ”Min bardoms villavej”. Det er svært ikke at synge med på sangen, der handler om at vende tilbage til sit gamle kvarter og opdage hvordan alting har forandret sig - Et emne de fleste kan forholde sig til. Kombineret med Baumgartner Brødrernes iørefaldende og nyskabende melodier er sangen et pejlemærke på resten af Brødrernes kommende album og på, hvor dansksproget popmusik bevæger sig hen i dette årti. Min barndoms Villavej er blevet spillet på bl.a. P4.

De fire erfarne musikere i Baumgartner Brødrene har også været backing musikere på kryds og tværs i mange andre sammenhænge. Bl.a. med Ivan Pedersen, Johnny Logan , Henning Stærk, Mike Andersen, Michelle Birkballe, Rock Nalle og PS 12.

Jakob Baumgartner: vokal og guitar
Josef Baumgartner: klaver, keys og kor
Mads Andersen: trommer og kor
Jakob Skytte: Bas

 

Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63