BeePop
beepop

BeePop

Vejen er åben for BeePop -  Du kender allerede superhittet „Mangler dig nu“ fra radioen, men bandet BeePop er indtil nu et forholdsvis ubeskrevet blad i den danske musikhistorie.

At „Mangler dig nu“ er blevet et superhit beviser blot at dansksproget musik igen er blevet in at lytte til - også blandt de unge mennesker. Radiostationen The Voice skriver bl.a. på sin hjemmeside: „...BeePop har i de første måneder af 1999 hærget hitlisterne med deres single „Mangler dig nu“, som beviser, at det igen er tid for danske popsange. Det næste singleudspil fra BeePop, „Sig jeg skal bli’“, kan også høres på The Voice...“

BeePop består af 7 unge jyske mennesker Stine Pagh, Heidi Degn, Karl Gade, Daniel Munk, Henrik Thomsen, Jakob Schantz og Ronnie Olesen.

Bandet er igennem det sidste år blevet fulgt af et kamerahold fra TV2, der har været helt tæt på produktionen af bandets debutalbum „Vejen er Åben“. TV har fulgt bandet i studiet til møder, på scenen og bag kulisserne generelt. Det er blevet til en udsendelse der sendes både på TV Midt/Vest samt på TV2 Danmark i løbet af sommeren 1999. Det bliver en udsendelse, der kommer så tæt på livet i et pladestudie og følger projektet fra et så tidligt stadie, at det faktisk ikke er set siden BBC i 80’erne fulgte Sheena Easton.

I løbet af produktionen af dette album er bandet løbet ind i en del kendte og garvede folk i musikbranchen. De har bl.a. fået hjælp af Poul Halberg, Jan Sivertsen, Klaus Kjellerup og Mads Michelsen i producerstolen. Lis Sørensen, Elisabeth G. Nielsen, Simon West og Jonas Kragh har hjulpet lidt til med sangskriveriet. Dog har bandet selv skrevet hovedparten af sangene. Slle disse kendte „gamle“ garvede musikeres erfaring kombineret med opkomlingenes upolerede drive og gå-på mod har på „Vejen er åben“ resulteret i en cocktail udover det sædvanlige.

BeePop har på radioerne fået gennembrud med rekordfart. Singlen „Mangler dig nu“ stormede ind på toppen af Danmarks Airplay chart. Efter kort tid var nummeret også at finde på både salgshitlisten og Dance charten ligesom nummeret også har været placeret på P3’s Tjeklisten i flere uger. Singlen har rundet et salg på 5.000 eksemplarer, hvilket har resulteret i bandets første guldplade - allerede få dage efter debutalbummets udgivelse. BeePop er allerede blevet så respekterede i den danske musikbranche, at de blev bedt om at medvirke på „Selv en dråbe“, hvilket de naturligvis hellere end gerne gjorde.

BeePop er allerede et efterspurgt navn af landets festival- og koncertarrangører - på nuværende tidspunkt har bandets management allerede fået adskillige henvendelser fra nogle af landets top-arrangører. Det betyder at bandet vil være at finde på sommerens Skanderborg Festival, Nibe Festival, Vig Festival m.m.

Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63