Danser med drenge

Danser med Drenge
 
Danser med DrengeForrygende Live-succes gav DmD mod på at lave CD igen:

”SOM REGEL ER VI GLADE …” - FØRSTE NYE ALBUM I 6 ÅR

Efter at have gennemført et stort come-back på live-scenen i årene 2001-2003, med en overrumplende stor publikums-tilstrømning og et væld af udsolgte koncerter, er det rutinerede popband Danser med Drenge nu klar med ”Som regel er vi glade …” - bandets første album med nye sange i 6 år.

Albummet rummer 10 nye, stærke sange til det danske sang-katalog, skrevet af en af DK’s dygtigste pop-sangskrivere, DmD’s kapelmester Klaus Kjellerup, assisteret af hans kollega & barndomssven, Stanley Møller - og de er fremført på smukkeste vis af en af landtes mest sjælfulde sangerinder, Rie Rasmussen.

Alle sangene på albummet emmer af livsmod, spilleglæde, humor, optimisme og en stærk vilje til overlevelse i hårde tider. For hårde tider har der været - dem har DmD selv mærket kraftigt, dengang de skulle rejse sig og kæmpe videre efter sangerinde Philppa Bulgins tidlige død i 1994. Men gode tider kommer altid igen - det er DmD’s motto, og det er netop dén optimisme, som løber som en rød tråd gennem hele albummet. ”Som regel er vi glade …” er simpelthen en slags drejebog i, hvordan mennesker kan vende tilbage efter en krise her i livet - og være både klogere og stærkere end nogensinde … !

Danser med Drenge var heller ikke uberørt af pladebranchens aktuelle krise - og besluttede derfor ved årtusindeskiftet at fortsætte som et 100% live-band, og ikke at udgive flere nye CD’er. Men den efterfølgende succes på live-scenen med 300.000 tilhørere ved 120 koncerter siden 2001 fik bandet til at ændre mening. Alle, der har været til stede ved en DmD-koncert, har oplevet den utrolige stemning af livsglæde både på scenen og blandt DmD’s publikum - som efterhånden kender alle gruppens sange og skråler løs på dem sammen med bandet. ”Publikum har givet os så mange fantastiske oplevelser ved koncerterne, at vi måtte give dem noget igen. Så lidt efter lidt ændrede vi mening, og sangene til det nye album begyndte at tage form” siger Klaus K.

Stilen på albummet er den velkendte DmD-stil: Stor dansk kvalitetspop med stærk rytmisk inspiration fra latin- og reggaemusik, som har rødder tilbage til 80-ernes, Tøsedrengene. Dette er ikke mærkeligt, eftersom Klaus K & Stanley i sin tid var dem, der stiftede Tøsedrengene. De to ”gamle onkler”, som de kaldes af gruppens fans, flankerer den dejlige sangerinde, Rie Rasmussen, som aftvinger stor respekt for sin vokal - både ved koncerterne og på albummet. De øvrige medvirkende er DmD’s faste guitarist, Steffen ”Pastor” Qwist & keyboardmand Morten ”Oberst” Bolvig plus et hav af DmD’s gamle venner, herunder onklernes Tøsedrenge-kollega, trommeslager Jan ”Syre” Sivertsen. Lyt selv …

Picture Picture Picture

Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63