Dodo & the Dodos

Sommeren 2004 er Dodo & The Dodos tilbage på Live Scenerne

Med bagagen fyldt op med energi og spilleglæde, giver de altid deres publikum et brag af en koncertoplevelse, der på tværs af generationer vækker minder, fest og fællessang!
Repertoiret er deres egne Evergreens, der til stadighed er blandt de mest afspillede på de danske radiostationer, og det bliver præsenteret med en charmerende indlevelse, energi og overbevisning der har kendetegnet Dodo & The Dodos i snart tyve år.”Giv mig hvad du har” - ”Sømand af verden - ”Hvis Det Bli’r” - ”Lev Livet Nu” - ”Giv Mig Skibene Tilbage” - ”Pigen Med Det Røde Hår” - ”Hund og Kat” - ”Bambi på glatis” - ”Vi Gør Det Vi Kan Li´” - ”Penge”
”Vågner i natten” - ”Go´nat”

Blandet med nye spændende versioner af andre af deres velkendte danske sange, appellerer Dodo & The Dodos til alle aldersgrupper. Sangene er blevet folkeeje.
Dodo & The Dodos, der siden 1986, har solgt over en million plader, er mere end nogensinde et LIVE Band, og de stiller op i den originale besætning:

Dodo Gad: Vokal
Jens Rud: Vokal, Guitar
Lars Thorup: Trommer
Anders Valbro: Guitar
Steen Christiansen: Guitar, kor

Og får som altid god hjælp af:

Flemming Muus: Bas
Søren Skov: Keyboard, kor

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63
 

Webmaster
Gren|Grafisk