Gary Snider

Gary Snider

Live Lagkage

Det er ikke lutter lagkage men honning for øregangen, når Gary Snider kommer til fadet. Han gør nemlig kål på alle fordomme om, hvad en guitar kan bruges til og det er fedt!  Selv om der kan forekomme en enkelt bøf hist og pist, går det aldrig helt agurk. Gary's show "Live Lagkage" går som varmt brød, da han altid sørger for, at publikum har det som blommen i et æg. Nok pølsesnak, lad os gå til makronerne.

Med 5 soloudgivelser og en par tusinde koncerter bag sig er Gary Snider det, man kalder en erfaren musiker og en tryllekunstner på guitar. Han har de sidste mange år glædet og overrasket folk i alle aldre med sin lune blanding af koncert og show, som han har kaldt "Live Lagkage". Til forskel fra magikerens velbevarede hemmeligheder, gør Gary afsløringen til både en dyd og en sjov oplevelse. Gengivelse af forskellige instrumenter og klange gøres muligt ved brug af guitar synthesizer og arrangementer bygges op stemme for stemme med en slags digital båndoptager. Forvirringen blandt publikum er total, når Gary står med sin akustiske guitar der lyder som trommer, bas, el guitar og keyboards samtidig.

Den Magiske Guitar

Dette program er udviklet på opfordring af flere som har beklaget manglen på en pædagogisk og underholdende koncert med klassisk musik.

Den magiske guitar er skræddersyet til at indføre børn såvel som voksne i den vestlige verdens klassiske musikhistorie. Koncerten er fyldt med 'hits' bl.a. Bachs Contata nr.140, Ravels 'Bolero', Griegs 'Per Gynt', Prokovievs 'Peter og Ulven m.m. For at komme i den rette stemning bliver nogle af de forskellige musikstykker pyntet med tidssvarende parykker!

Det usædvanlige ved denne koncert er at der kun er en mand på scenen udstyret med en guitarsynthesizer som kan frembringe naturtro lyde af mange forskellige instumenter. 

Dette program varer fra 45 min. til en time.

Piece of Cake

Dette program er en kollektion af egne kompositioner som inkluderer lyriske instrumentale melodier (à la Tøbrud), seje blues- og rocknumre samt sange som berører mere seriøse emner. En koncert hvor fokus er på den personlig sfære. Intim og hyggelig!

Nyt på programmet er en kollektion af sange skrevet i samarbejde med den herboende amerikanske tekstforfatter Jody Pennington.

Koncerten fåes også i duo form med Sara Tødten og trio med Jesper Bylling.

En Hyldest til Beatles

Time is the ultimate test betyder at tiden vil vise, hvad der formår at sige noget universelt til mennesker igennem tiden.

Vi kan konstatere, at det hysteri, der omgav Beatles i starten, er blevet til en dyb beundring og taknemmelighed for de musikalske perler de frembragte og overgav til eftertiden.

Interessen for deres musik såvel som historie er meget stor. Vores hensigt med at optræde med 'En hyldest til Beatles' er at dele vores glæde over Beatles musik med publikummet. Formålet er at skabe en intim og hyggelig musikalsk stemning hvor der er mulighed for at synge med, deltage i en sjov Beatles-quiz og 'twiste' hvis man får lyst.

Dette program kan vare fra 30 min. Til 3 x 45 min.

Madglad - Snider I Standup Stilling

En forrygende show hvor Gary dropper guitaren og fortæller hvordan han oplever det danske sprog, madkultur m.m. En sjov men tankevækkende oplevelse som giver et andet perspektiv på ting vi kender men har aldrig tænkt over.
Varighed - 10-20 min.

Discografi :

  • 1972 Stringband, "Canadian Sunset" NICK 1
  • 1980 Tøbrud, "Tøbrud" Xenia XenLP 6
  • 1981 Tøbrud, "Stormsvalen" Xenia XenLP 11
  • 1983 Helge Engelbrecht, "Godtfolk" EMI 1395.161
  • 1984 Tøbrud, "Rungholt 2" Xenia XenLP 14
  • 1987 Tøbrud, "Musik fra lavlandet" MdLP 6282
  • 1987 Thomas Kjellerup, "Nu kommer dagen stille" RUMC 4004
  • 1988 Jens Bendix, "Tegnet" REFLEX 1004
  • 1988 Christian Alvad, "Tatjana" MdLP 6303
  • 1988 Uno Mundo, "Let's go to Carneval" REES 2003
  • 1989 Thomas Kjellrup, "En sang alene" RULP 7007
  • 1989 Christian Alvad, "Heart ware"
  • 1990 Gary Snider Group, RIGHT LP 012

Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63