Kim Sagild med Orkester

KIM SAGILD med ORKESTER
 
Efter Kim Sagilds debut album ”GÅ” som blev udsendt i 2013, er han nu klar med sit andet udspil som hedder: ”SOM EN HUND UDEN SNOR, EN FULD DER SKRÅLER MED I KOR, FØLER JEG MIG FRI”

kim-sagild-som-en-hund-plakat-020x20

Albummet har taget sit udgangspunkt i ønsket om at formidle musik/sange med "ny sound", der er skabt og spillet uden brug af samples, loops, programmeringer og lign. En ny og moderne fusion af jazz, rock og brasiliansk inspireret musik. Teksterne beskriver på dansk, det liv der leves efter de "turbulente år".

youtube_logo13

Se video:
Kim Sagild med orkester - Farmor Farfar
Kim Sagild med orkester - Ene mand

Kim & Orkestret er klar til klubaftener, musikforeninger, spillesteder, kulturhuse og sommerens festivaler og de er:

Kim Sagild: guitars, vocal
Lene Nørgaard: percussion, vocal
Hans Esbjerg: piano, keys
Peter Vuust: bas
Per Kolling: trommer

Efter et langt liv som producer/sideman har Kim i sine senere år haft en stigende trang til, at arbejde med, skrive, spille og fremføre ny musik på egne præmisser.
”Jeg havde mod og mulighed for i 2013, selv at udgive mit foreløbig eneste solo -album -"GÅ", som med en vis eksponering gav anledning til adskillige livekoncerter.
Motivationen til at skrive nyt materiale, må i høj grad tilskrives samarbejdet med de 4 musikere jeg entrerer med - gennem vores liveaktiviteter er der opstået den bemeldte "sound" som nu præger projektet.”

Kim Sagild
63 år.   Har tidligere skrevet for, til eller med: Buki Yamaz, Kasper Winding, Tass, Sanne Salomonsen,  Bo Stief, Det Kongelige Teater, Jytte Abildstrøm, Malmø Stadsteatern, TV, Film, Musicals.

Har desuden produceret talrige albums og bl.a. Nannas Afrika sang

Se portrætudsendelse "Mit andet jeg" fra TV2 Østjylland:

http://www.tv2oj.dk/arkiv/2015/10/07?video_id=61566&autoplay=1


Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63