Webmaster
Gren|Grafisk

Michael Falch

Michael Falch - solo
Med en selvkritik og en selvbevidsthed, der  har været lige ihærdig, har Michael Falch formået at etablere sig som solist og samtidig være del af et band.

michael_falck_020

Bookes til ikke offentlige arrangementer/private fester

Ikke mindst fordi hans nysgerrighed har fået ham til at give sig i kast med flere forskellige genrer, men også fordi hans projekt hele tiden har været at se, hvor meget hans i bund og grund amerikanske rockvision kunne holde til, når han satte den op mod det ærkedanske, der er klangbund i Falchs sange, som henter inspiration i Bruce Springsteen, Neil Young, J.P. Jacobsen og Henrik Pontoppidan.

Ovenstående karakteristik af Michael Falch der i 1999 kunne fejre sit 20-års jubilæum i den danske rockbranche stammer fra Politikens Rockleksikon.

Jubilæet blev markeret med det stærke og velkomne opsamlingsalbum „Mød Mig I Mørket“ indeholdende 37 af de bedste sange fra hans hånd &endash; albummet kom på gaden d. 26. maj og har nu et lille halvt år efter udgivelsen rundet de 32.000 solgte ex.

Michael Falch har gennem årene bevist, at han spænder bredt - ikke blot er han kendt som energisk rockmand - vi har også kunnet se ham i en hel del filmroller - senest som den usympatiske digter type i TV2´s „Karrusel“.

I foråret 1998 valgte Michael Falch at lægge bandet „på hylden“ - for at sidde aldeles alene på scenen - kun flankeret af sin guitar, sine historier og sange. Soloturen bragte Michael Falch stor succes og fulde huse.

Pressen skrev bl.a.

Michael Falch har siden Malurt-tiden drømt drømmen om en solotur. Nu er drømmen blevet virkelig, og den lever op til de vildeste forventninger. Skive Folkeblad

Kulminationen på en helt igennem formidabel aften kommer hen mod slutningen. Publikum vil ikke slippe Falch. Alle i salen rejser sig, klapper, råber og synger på mere så taget er ved at lette. Det får de, inden Falchen flakser videre til næste stop.  Jydske Vestkysten

Michaelfalchcd02 Michaelfalchcd03
Michaelfalchcd01

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63