Michelle Birkballe

Michelle Birkballe
 
2014-jan-PR-michelle-20x10

youtube_logo

Se video på YouTube

Månen Lyser http://www.youtube.com/watch?v=7MVHpnR9wOU
Skib foruden sejl (Live) http://www.youtube.com/watch?v=otfC_aMTrQs
Heartache Tonight (Live) http://www.youtube.com/watch?v=sanDFfIWPSs

Hun er efterhånden ved at være en erfaren dame, hende Michelle Birkballe.

2014-jan-PR-michelle-008Hun sprang ud som fuldtidsmusiker i en alder af bare 17 år, og har siden turneret livligt på landevejen, og spillet alt fra små ydmyge steder som blokvogne, værtshuse, spilleklubber og fængsler.   Med årene er de lidt større spillesteder, musikhuse og festivaller blevet besøgt. Hun har også spillet i udlandet og spillet opvarmning for bl.a. Bon Jovi, Walter Trout og Status Quo.

Michelle er blevet kendt for sin hæse stemme, sjove anekdoter og gode historier. Men ikke mindst hendes sange, som ofte er så hudløst ærlige og går lige i hjertet på publikum, er blevet et af Michelle’s kendetegn. Hun forstår at skabe gang i den, og synge en blues, så hårene rejser sig. Hun har en indlevelse og passion for blues og rock som kun de færreste kender til. Hun formår at skabe en kontakt til publikum som er helt unik. Michelle skal bare opleves live!

Michelle’s første 3 albums har været på dansk. Det 4. album på engelsk, og sangene til et nyt album er skrevet.
Det bliver et sus af singer/song-writing blues, rock og ikke mindst de mange historier, når Michelle og band indtager scenen, med både gamle og nye selvskrevne sange, men også et par fortolkninger af andres sange ligger på repertoiret.

Året 2014 bliver et år, hvor Michelle vil spille de bedste af de gamle - men også nye selvskrevne sange, PÅ DANSK!

 

Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63