Stan Urban

STAN URBAN

- manden der spiller 50`er rock langt ind i det 21. århundrede - manden med et lillefinger-punch, der vil gøre selv en Tyson misundelig - manden der rocker udover scenekanten, ned til publikum - hos hvem der først høres spredte tilråb - siden bliver selv det pæne, respektable af slagsen en pulserende, homogen enhed af tørstende, rockende mennesker - simpelthen. En sublim forening af ekvilibrisme, kvalitet og ren råstyrke, der har ført ham verden rundt - fra Japan og Arabien til USA.

Stan Urban
CD98

STAN URBAN - NY CD: SO FAR……

CD´en beviser at STAN URBAN stadig er i en klasse for sig selv - ikke mindst - på titel nr. 6, 7, 11 & 12, hvor STAN URBAN opleves live med sit piano - som når du booker ham til en fest !

STAN URBAN optræder overalt - men vil være en begivenhed, når I har booket ham til det intime spillested eller firmafest eller på koncert-scenen !

STAN URBAN pris i Danmark:

FREDAG-LØRDAGE kr. 12.000,-
HVERDAGE  kr. 6.000 - 12.000,- afhængig af stedets kapacitet
spilletid friluftsscener o.lign. 2 x 20 min.
Firmafest - 1 x 40 min. + ekstranumre
Spillesteder/koncerter - 2 x 45 min.

Webmaster
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63