Webmaster
Gren|Grafisk

Tomas Thordarson

tomas thordarson_02_08Tomas Thordarson er født 1974 og opvokset i Danmark. Hvis nogle undrer sig hvor hans efternavn stammer fra, er det fordi hans far er fra Island.
Det hele startede med at Tomas sang lidt til fredagscafeen, da han gik på Blaagaard Statsseminarium i Gladsaxe. Men det skulle blive til mere end det. Han blev forsanger i funk og soulbandet ”Chokolate City”, og fra da af var det musikken, der fyldte mest i Tomas’ dagligdag.

I 2001 kom han med i programmet ”Stjerne for en aften”. Han kom videre fra den indledende runde, men vandt dog ikke finalen. Efterfølgende tog han arbejdshandskerne på og har turneret land og rige rundt med soulorkesteret ”shake” og ”latin fever”. I dag er Tomas Thordarson en erfaren mand på den danske klubscene. Han har sunget sig igennem genrer som pop, soul, funk, jazz og latin med adskillige bands.

tomas thordarson_03_06”Efter at have vundet Dansk Melodi Grand Prix 2004 med ”sig det´ løgn” har der virkelig været fart over feltet. Tomas tog til Istanbul for at repræsentere Danmark i Eurovision Song Contest 2004, men desværre gik det ikke, som vi alle havde håbet på. Tomas vendte tilbage til Danmark uden finaleplads men var en stor oplevelse rigere. ”Det har været et eventyr uden lige”, siger han.
Dette eventyr har gjort ham meget efterspurgt og givet et utal af TV optrædener og spillejobs i såvel ind- som udland.
Thomas kan i dag hyres i mange forskellige konstellationer, lige fra ½ times Sing Back solo, over et 4 mand stort backingband samt bandet Latin Fever , til det store, eksklusive Party Band med 12 musikere og dansere.
Ring og hør nærmere, vi finder en konstellation, der passer dig.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63