Birgers Venner
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Nye naboer på Vimmersvej............
Hils på Birgers Venner
                                                                              

birgers_venner_015

Før eller siden måtte det ske - at et kopiband kastede sig over Flemming Bamse Jørgensen og hans venner.

Birgers Venner hedder et nyt orkester, der kan levere musik så tro mod originalversionerne, at det er svært at høre forskel. Frontfiguren er den store fynske smed Birger Helberg, der med sin stemme, basspil og udseende gør det mere end svært at skelne kopien fra originalen.

Birgers Venner er opstået som en idé mellem tre gamle venner, Jørgen Præstekjær (guitar), Carsten Højbjerg (trommer) og Birger Helberg (bas og sang), der efter 25 års musikalsk adskillelse blev grebet af lysten til at spille sammen igen.

I foråret 2005 begyndte man at sammensætte Birgers Venner, så orkestret fik samme besætning som Bamses Venner. Efter en lang opstartsfase med mange auditions er bandet nu fuldtalligt med to nye medlemmer: Claus Jensen (guitar) og Lars Bjerg Hansen (keyboards).

For at få den specielle Bamse-sound, har Birgers Venner valgt at arbejde med faste lydteknikere, samt at bruge eget PA.

Ønsker man en glad og festlig oplevelse, udelukkende med naturtro kopier af Bamses Venners musik, ja så leverer Birgers Venner varen.
 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63