Bon Jovi Jam
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

BON JOVI JAM
 
bonjovijam-020


Bon Jovi spænder imponerende

Med mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband fra New Jersey så bredt og så kommercielt, at man ikke kan have undgået, på et eller andet tidspunkt, at have hørt flere af Bon Jovi´s klassikere.
Fælles for hele bag kataloget er ganske enkelt det håb vi alle har I os.

Lets keep the faith !

Numre som Living On A Prayer, It ́s My Life, Bed Of Roses,
Keep The Faith og You Give Love A Bad Name, leverer Bon Jovi Jam med et overskud af råstyrke, indlevelse og originalitet, som når langt ud over scenekanten. Troen, håbet og kærligheden fortolkes med stor respekt i det ”Bon Joviske” univers.

Med sin overbevisende vokal står Henrik Volf i front, flankeret af en af DK ́s bedste sangere/guitarister John Olsen. Et fremragende svar på et af rock historiens største sangskriver par, Richie Sambora og Jon Bon Jovi. Sammen med bassisten Jens Fuglsang, trommeslageren Martin Krone og Per Jensen på keys, udlever de den rock drøm alle musikere stræber efter. Og det virker. Ikke mindst live.

bonjovijam-foto-020

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63