Copenhagen Blues Brothers
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

DANMARKS BEDSTE BLUES BROTHERS
TRIBUT SHOWBAND!

copenhagen_blues_brothers_0108copenhagen_blues_brothers_0208

 

 

 

 

 

Copenhagen Blues Brothers leverer varen 110 %. Den vaske ægte Chicago Blues a la Elwood og Jake Blues, som vi kender og elsker den fra kult-filmen: "The Blues Brothers".

Bandet trykker den af i sorte jakkesæt, solbriller, slips og showet er så gennemført som det lader sig gøre. Fyrværkeri, solbriller til publikum og andre sjove påfund, er noget af det der vil ske, hvis man er i selskab med Copenhagen Blues Brothers for en aften..-

Bandet kan både engageres med den ni mand store grundbesætning bestående af:

2 Blues Brothers Entertainere - Rytme gruppe: Guitar, Bas, Trommer, Piano/Organ - Blæsere: Trompet, Alt Saxofon, Tenor Saxofon.
Udover grundbesætningen kan bandet udvides med korpiger og evt. guest stars.

copenhagen_blues_brothers_010Der er garanti for en aften med råswingende Blues, Rythm 'n Blues og Soulmusik når Copenhagen Blues Brothers lukker op for godteposen, der blandt andet indeholder hits som 'Everybody Needs Somebody', 'Rawhide', 'Gimme Some Loving' og 'Sweet Home Chicago'.

I tidernes morgen da Copenhagen Blues Brothers blev samlet, blev det til en helt unik cocktail, blandet af en utrolig forkærlighed for soul og blues musikken, samt et fantastisk arrangement, professionalisme og positiv udstråling.

Har man ikke oplevet Copenhagen Blues Brothers optræde, så har man en oplevelse for livet til gode!

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63