Elvis Duo
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Mød Elvis Duo
Elvis Duo er et musikalsk stand-up show i særklasse.

elvis-duo-01212
Musikken leveres live uden nogen form for playback.

Publikum er aktive deltagere i et show, hvor musikalitet, spilleglæde og kærlighed til Elvis og hans musik brænder igennem hver eneste strofe.

Med underspillet humor og et glimt i øjet tager Elvis Duo kærligt hånd om de utallige hits fra Kongens skattekiste.

Der er kælet for alle detaljer i et show med en ordentlig spand humor og masser af fremragende musik fra den største stjerne nogensinde.
Blue Suede Shoes, That's Alright Mama, Can’t Help Falling In Love - det er Elvis, når han var allerbedst - the King of rock 'n' roll.

Elvis Duo er...
Henrik Busborg (Elvis og guitar)
Med titel af officiel dobbelt dansk - og oven i købet nordisk mester - hører Henrik til i superligaen af Elvis-efterlignere. Henrik har sunget sammen med Glen D. Hardin (pianist for Elvis fra '70 til '77), Jerry Scheff (bassist for Elvis '69 til '77) og Bob Moore (bassist for Elvis '58 til '68).
Torben Balle (kontrabas)
Ingen håndterer kontrabassen som Torben. Om det er stående eller liggende eller for den sags skyld balancerende er han en ubestridt mester. Torben har en fortid som bassist i det odenseanske rockabilly-kultband, Hancats.

Sammen har Henrik og Torben mere end ti års erfaring med Elvis-optrædener. Det har bragt dem til Sverige, Tyskland, Monaco, USA, Canada og naturligvis rundt i hele Danmark.

Det er blevet til optrædener for HKH Kronprins Frederik, danske ministre, USA's ambassadør i Danmark og - ikke mindst - tusindvis af festglade og ovenud begejstrede Elvis-fans.

Showet egner sig fortrinligt til enhver form for sammenkomst - intet er for stort, intet er for småt. Firmafester, byfester, markedsdage, konferencer, messer, indkøbscentre, private fester - Elvis Duo spiller op til det hele.

KAN OGSÅ BOOKES MED BAND: THE DEVILS

youtube_logo07

http://www.youtube.com/watch?v=qIZFRwxfr3o

http://www.youtube.com/watch?v=AM13coSuOdU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WJl8KC0NP8

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63