Enjoy The Silence
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Depeche Mode coverband

enjoythesilense_018

Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode. Kodeordet er coverband. Vi låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser.
 
Det næstbedste
Vi spiller Depeche Modes sange, men vi gør os ingen illusioner. Vi er ikke en præcis kopi af dem og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er for sjov. Men hvis man kan lide Depeche Mode og synes, de spiller for sjældent i Danmark, kan vi tilbyde det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og en lyd der ligger tæt op af originalerne.

Koncerterne
Til koncerterne fører vi publikum gennem det bedste fra Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra Just Can´t Get Enough til Precious. Vi prøver at give så mange som muligt en god oplevelse, så de for et øjeblik glemmer hverdagens gentagelser og brevene fra banken. Derfor er der også både plads til at danse sig gennem aftenen og til at lukke øjnene og lytte sig væk.

enjoythesilense_1010Bandet
Vores band består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men vi indspiller ikke plader. Vi spiller kun koncerter. Så for at gøre oplevelsen mindre statisk og lyden mere live, har vi udvidet holdopstillingen med en ekstra keyboardspiller og en levende trommeslager – hvad Depeche Mode da også selv gør, når de spiller koncerter.


Enjoy The Silence er:

- Kim Ringgaard: Sang
- Rasmus Bauer: Keyboards og kor
- Henning Vincent: Keyboards og programmeringer
- Lars Kjærsgaard Mikkelsen: Guitar og keyboards
- Michael Roger: Trommer

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63