musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Faith No More

FAITH NO MORE
- jam band of the year

faithnomorefoto2003
Pressen skrev:

Med en god pose blandede godter, leverer FNM Jam alt det vi gerne vil høre fra ældre og nyere tid. Og på rekordtid får bandet hele publikum med sig, folk er tændte og begejstrede. Det er tydeligt at dette Jam band har studeret og læst på lektien mere end én gang. De spiller med præcis samme intensitet, passion og aggression som Faith No More gør det.

Et Jam band, der er skruet forbandet godt sammen. 5 gutter, der ved hvad der skal leveres - uden at det er søgt. Koncerten var sublim, og jeg kan kun sige: Se dem, hør dem, for det er så absolut det hele værd.

Alle ved det. Et overlegent kopiband sætter langt mere gang i løjerne end ”originale” her-i dag-væk-i morgen bands. Hellere et kopiband, som står ved, at de laver suverænt gennemførte kopier, end et band som hævder, at de er originale, selvom de i 19 ud af 20 tilfælde lyder som kloner af de udenlandske inspirationskilder inden for deres genre.

FAITH NO MORE - jam band of the year har eksisteret siden 1998 og har spillet over 40 jobs på festivaler og spillesteder de sidste fire år.

faithnomorelogo2003Et kopibands kvalitet afhænger i høj grad af, hvorvidt sangeren nu virkelig KAN lyde som Bono, Sting, Robbie, Madonna, George Michael, eller hvem det måtte være.

I Rasmus Fangsø har FNM jam ingen grund til bekymring. Ligesom instrumentalisterne (Lars Petersen: guitar, Anders Vibholm: trommer, Lars Munch: keyboard og Kim Nielsen: bas) formår Rasmus at løse opgaven med overvældende indlevelse og energi.

FNM jam er på trods af navnet en musikalsk tro kopi af den ægte vare. FNM jam er det tætteste man kommer på "the real thing", som jo ikke længere kan opleves, da "de rigtige" splittede op i 1998.

Der spilles sange fra hele diskografien, men med hovedvægten på de største salgssucceser: The Real Thing (1990), Angel Dust (1992) og King For A Day Fool For A Lifetime (1995). Naturligvis fremføres klassiske FAITH NO MORE klassikere som Epic, Easy (et piss-take på Lionel Richies hit), Evidence, Midlife Crisis, Everything's Ruined  og Ashes To Ashes.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63