J.Elvis
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

ELVIS SHOW
A touch of Elvis by  J.Elvis Larsen.

elvis_jumpsuit01Aloha from Danmark

Her er han så J. Elvis Larsen, Europas bedste Elvis-stemme.

Det er nu igen muligt at opleve suset fra 70`erne. Et stort Alohashow med Elvis imitator J. Larsen, danskeren der kan føre dig tilbage i Elvis storhedstid på Hawaii og med sin forførende gode stemme og imponerende flotte Hawaii Eagle suit, giver J.Elvis et uforglemmeligt flot show.
Alt leveres LIVE i bedste "Aloha From Hawai" stil.

J.Elvis underholder også det kræsne publikum med sit nye show ” 68 comeback special  ” i sit ny designet  ” head to toe black leather dress ” et legendarisk outfit fra Elvis television performance i 1968.

J.Elvis Larsen debuterede i The Official Elvis Presley Fanclub off Denmark 10 maj 2003. Og siden er det gået stærkt, med Elvisshow bl.a. I Bellacentret, åbning af Elvismuseum i Randers, Byfester og div. Storcentre, Indslag i TV2-ØST – TV2, Radioudsendelser, avisomtale reklame i B.T. og Ekstrabladet m.m.

Claus Hansen fra Elvisklubben udtaler:
Det var ikke Las Vegas Hilton, ej heller var der 20.000 mennesker tilstede.
Stedet var derimod et lokale i Ballerup, hvor der var en mindre kreds af Elvis fans tilstede. I den ene ende af lokalet stod han så. Manden i hvidt. Selvfølgelig var der ikke tale om Elvis Presley, men "J. ELVIS Larsen ".
"J.ELVIS " laver et godt show, og jeg tror faktisk Elvis sad et eller andet sted og klappede i takt. For godt var det, og ikke nok med Jens lyder som Elvis, så var han iklædt en imponerende kopi af Elvis Aloha dragt.
En ting er sikkert, vi kommer til at se meget mere til " J.ELVIS Larsen ".

Personality :

elvis_laeder01
Jens Larsen har altid hørt fra andre, at han lyder som Elvis når han synger, og med opbakning fra sine nærmeste, fik han kreeret sin flotte Aloha from Hawaii-jumpsuit, med tusindvis af perler og stjerner.
J.Larsen startede som dreng med en gammel guitar med få strenge, og spillede sig op igennem tiden, med forskellige drengebands, jazzguitarister m.m. og for et par år tilbage, startede Jens som festmusiker for alvor, og derfra er det NU også blevet til at Jens optræder med sit Aloha from Hawaii show.
- J.Elvis kan bestilles som Oneman show med sine flotte Jumpsuits.
- J.Elvis kan også bestilles med et stort liveorkester.
- Hvis man ikke er til Jumpsuits, men kun Elvis musik, optræder Elvis - gerne i et flot jakkesæt.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63