Jamstar-showet
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam


jamstarshow-20x14

Introduktion til Jamstar showet
 
Jamstarshowet kan sammensættes på flere måde, alt efter behov og budget. Hver Jam-solist er optimalt set på scenen i 30-40 minutter, hvor de synger de absolut største hits af Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Sanne Salomonsen eller Robbie Williams. Hvis der er behov for det, kan backingorkestret også spille noget "opvarmning" først. Hvis der vælges en "Sanne"-solist, kan denne synge to duetter med "helmig" (Den jeg elsker/ Jeg' i live).

Jamstarshowet fungerer både godt live, og på plakaten. Showet fylder programmet godt ud til en overskuelig pris, og fordi der ikke spilles længere tid med hver "Solist" sikrer man sig, at det kun er de allerstørste hits, der bliver spillet og publikum forbliver underholdte.

Presse-meddelelse:

Jamstar-showet
 
Med Danmarks bedste musikere i baghånden, indtager kopierne af Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen og Thomas helmig scenen, og leverer et sjov, der ikke er til at skelne fra originalerne. Gør jer klar til at synge med på "natteravn", "Nu hvor du har brændt mig af", "kærligheden kalder" og mange, mange flere.


Seebach-Jam
Danmarks for tiden største kunstner, Rasmus Seebach, har fået sit helt eget Jam Band. Syng med på numre som “lidt I Fem”, “Natteravn”, “Falder” og mange flere, og vær klar til at blive revet med, som om det var Rasmus Seebach selv.

Se videoen med Seebachajm her -
Seebach jamstar

Sanne-Jam
Danmarks helt egen rockdronning kan genopleves gennem smukke og charismatiske Emily Langeskov, der altid fyrer op for en kæmpestor fest. SanneJam skal opleves, og glæd jer! 

Se videoen med Seebachajm her -
Sanne jamstar

Robbie-Jam
Anders Krogh synger, bevæger og underholder som Robbie Williams. Han er forførende, charmerende og selvironisk, præcis som Robbie Williams. Ønsker man en aften,hvor Robbie Williams store hits fylres overbevisende af, skal det være en aften i selskab med Anders Krogh fra Robbie Williams Jam.

Se videoen med Seebachajm her -
Robbie jamstar

Helmig-Jam
Man kan ikke undgå at blive nostalgisk, når man oplever Thomas Helmig Jam. Der er garanti for folkefest og stemning, og det er helt umuligt ikke at synge med på gadedrengens store Hits. Glæd jer til et brag af en koncertoplevelse.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63