musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Kravitz Jam

KRAVITZ JAM

KRAVITZ JAMSå skete det: Krav fra alle sider har gjort det nødvendigt at samle et Jamband som spiller Lenny Kravitz helt efter bogen.

så tæt på originallyd med investering i et magnetisk sceneshow drager Kravitzjam nu landet rundt for at demonstrere Kravitz's største styrker: Det fede rocknummer og den inderlige ballade.

Bandet spiller numre fra alle Kravitz's fem udgivelser. Det er numre som de store klassikere Allways un the run, Are you gonna go my way og Stand by my woman. Oven i dette kommer så numre fra Kravitzs seneste og suveræne udgivelse Five med kæmpehittene I belong to you og If you can't say no.

Der har altid været lidt pornoudstråling over Kravitz med hans veltrimmede mavemuskler og hans vulkanske rastahår, noget som Kravitzjam har taget til sig i et sceneshow som tenderer censur.

Tøjet er topgejlet og diverse solbrillemodeller fra de tidlige 70ére gør showet til en tro kopi af Lennys egne udskejelser på en scene. Fjerboaerne fyger over scenegulvet og hoftearbejdet er helt i top.

Bandet består af garvede musikere fra flere kendte konstellationer. Musikere der er engagerede i bl.a. Totojam, Glimtvis, Nightfever, Poul Dissing osv.

Det har været en æressag at bruge folk med stor erfaring, som kan fylde den store ramme ud.

Musikerne er.

Peter Stenild: guitar, kor
Kasper Poppe: orgel, kor
Søren Vestergaard: vokal
Anders Heidelbak: bas, kor
Kasper Langkjær: Trommer

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63