musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

Webdesign
Gren|Grafisk

Little Sting

little-sting-logo_04Ville du ønske at Sting var 20 år yngre, boede i Danmark og gav koncerter der ikke kostede en formue for publikum...?

Little Sting er et seriøst og kompetent jam/cover band, der siden 1998 har spillet musik af Sting og Police. Bandet har base i Århus, hvor hovedparten af bandets medlemmer uddanner sig på Det Jyske Musikkonservatorium.

little-sting-foto_01001Mange husker den energiske trio Police som verdens største rockband i årene omkring 1980, med hits som Roxanne, Message In A Bottle, Every Breath You Take, De do do do De da da da, King Of Pain, og mange flere.

Endnu flere har siden fulgt Sting og hans unikke evne til at genopfinde sig selv gennem sine fantastiske soloalbums med talrige hits.

Da Sting desværre besøger Danmark for sjældent, har vi valgt at tage sagen i egne hænder. Little Sting samler trådene og højdepunkterne fra midten af 70’erne frem til i dag, og henvender sig således til et ganske bredt publikum.

Numrene bliver serveret med en smittende entusiasme og spilleglæde, af en håndfuld inkarnerede Sting og Police fans der har spillet før!

Du kommer ikke meget tættere på Sting – uden at være det!

Bandet:
little-sting-foto_01002
Mikkel Aagesen  vokal / guitar
Ole Visby  saxofon / perkussion
Niels Peter Skou  tangenter
Jacob Klitgaard Hansen  bas
Espen Laub von Lillienskjold   trommer

Ingen spreder så tæt et mørke som den der har set lyset…

så lad mørket sænke sig over landet

Bring On The Night - Little Sting er i byen

You might feel a little sting…

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63