Østre Gasværk
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

ØSTRE GASVÆRK
 
oestre-gasvaerk-2014-020

youtube_logo13

Hør/se på Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=VqnW3at3Rkc

Østre Gasværk er et af de mest efterspurgte og festlige ”Gas” band. De tilbyder et sublimt mix af de mange sange, som Larsen har skrevet til sig selv og til Gasolin. Med efterhånden 16 år på bagen leverer de en skøn blanding af større og mindre hits i kærlige, fortolkende versioner.

Forsanger René Gerrick gør ikke noget for at ligne Kim Larsen – og tak for det – men når han åbner munden, kan man blive helt i tvivl. Han formår på én og samme tid at fortolke og kopiere Kim Larsen. Med et absolut velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renés versioner af sangene, og det rammer publikum lige i hjertekulen og dansefeberen.

Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk og udtalt: Ikke nok med, at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid, de ryger også lige så mange cigaretter!

Østre Gasværk har med sine mange år i branchen spillet med helt fremme sammen med både store danske og udenlandske navne. De har spillet i hele Norden til mange store festivals og koncerter.

Få oplevelsen tæt på - luk øjnene – og så er du ikke i tvivl...

oestre-gasvaerk-bw-2014-020

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63